Aanmelden

Kandidaten worden tot het programma toegelaten op basis van vooropleiding, CV en individuele motivatie. De Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) opleiding is een post-initiële opleiding en daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij op academisch niveau kunnen werken, minimaal een HBO-diploma bezitten en ongeveer vijf jaar relevante werkervaring hebben.

Aanmeld procedure

Bent u helemaal klaar voor de volgende stap in uw carrière? De intake-procedure van de MoSHE opleiding van TU Delft kent de volgende stappen:

1. Aanmelding
Stuur uw aanmeldingsformulier, inclusief curriculum vitae, persoonlijke motivatie, kopie van uw ID-bewijs en een document waaruit uw academisch niveau blijkt: een universiteitsdiploma of HBO diploma.  

2. Toelatingsgesprek
Vervolgens vindt het toelatingsgesprek plaats met de programmacoördinator Frank Guldenmund. Uw capaciteiten en motivatie worden besproken en u ontvangt meer informatie over het programma. Ook kunnen wij vragen stellen over uw domeinkennis.

3. Besluit
De programmadirecteur en coördinator besluiten over de toelating: 
a. Toegelaten: U bent toegelaten tot het programma
b. Toegelaten met extra studie: U dient aanvullende zelfstudie in het domein te doen
c. Afgewezen: U bent niet toegelaten

Als u bezwaar wilt maken tegen de beslissing, stuur een bezwaarschrift naar MoSHE-TBM@tudelft.nl. Voor meer informatie neem dan contact op met de programmacoördinator.

U kunt het aanmeldformulier hier downloaden. U moet dan met de rechtermuisknop het document opslaan, invullen en met bijlagen versturen naar: MoSHE-TBM@tudelft.nl.

Neem graag ook kennis van de inschrijfvoorwaarden.

Contact


Dr. Frank Guldenmund

Programmacoördinator

Meer informatie

Astrid Pinzger-van Staalduinen

Programmasupport