Coronamaatregelen

Op dit moment bieden we onze cursussen als een online programma aan! Vanwege de coronamaatregelen kunnen de lessen op dit moment nog niet op de campus plaatsvinden, daarom bieden we de mogelijkheid van online lessen om toch een cursus Nederlands te volgen. Zodra het weer mogelijk is, zullen onze cursussen weer op de TU Delft campus plaatsvinden. Neem voor meer informatie over de cursussen en startdata een kijkje op onze cursuspagina.

Leer Nederlands in 5 weken!

In onze intensieve cursussen leer je in 5 weken Nederlands! Op 18 augustus 2021 start onze intensieve beginnerscursus, deze zal online worden gegeven. Eind september bieden we deze cursus nog een keer aan, ditmaal met een online groep en een groep die fysiek op de campus in Delft les krijgt (als de Corona-maatregelen dat toelaten). Ook start begin oktober de intensieve cursus op het halfgevorderden niveau met een online groep en een groep met les op de campus in Delft. Meer informatie over deze cursussen is te vinden op de website: beginnerscursus of halfgevorderd.

Niet-intensieve cursussen

Onze niet-intensieve cursussen starten 4x per jaar (in augustus, november, februari en april), op dit moment in een online variant. Op deze website vind je per cursus meer informatie over de startdatum en inschrijving.

Video impressies

Als je meer wil weten over de Delftse Methode raden wij je aan een kijkje te nemen bij de video impressies. In deze filmpjes vertellen oud-cursisten hoe zij de Delftse Methode hebben ervaren.