Coronamaatregelen

Op dit moment bieden we onze cursussen als een online programma aan! Vanwege de coronamaatregelen kunnen de lessen op dit moment nog niet op de campus plaatsvinden, daarom bieden we de mogelijkheid van online lessen om toch een cursus Nederlands te volgen. Zodra het weer mogelijk is, zullen onze cursussen weer op de TU Delft campus plaatsvinden. Neem voor meer informatie over de cursussen en startdata een kijkje op onze cursuspagina.

Leer Nederlands deze zomer!

Ook deze zomer bieden wij weer een zeer intensief “crash” zomerprogramma op het beginners, half-gevorderden en gevorderden niveau. Deze cursus is opgezet voor deelnemers met een goede kennis van het Duits, Zweeds, Noors, Deens of IJslands. Voor meer informatie check de website.

Niet-intensieve cursussen

Onze niet-intensieve cursussen starten 4x per jaar (in augustus, november, februari en april), op dit moment in een online variant. Op deze website vind je per cursus meer informatie over de startdatum en inschrijving.

Video impressies

Als je meer wil weten over de Delftse Methode raden wij je aan een kijkje te nemen bij de video impressies. In deze filmpjes vertellen oud-cursisten hoe zij de Delftse Methode hebben ervaren.