Beginners intensief

Niveau

CEF van 0 naar A2.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen!
Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.  Aan het einde van de eerste cursusweek zal uw docent uw cursusresultaten evalueren en bepalen of u de cursus wel of niet kunt voortzetten.

Lessen

De cursus duurt 5 weken. U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie.

Kosten en betaling

Het cursusgeld voor het reguliere programma bedraagt € 820,- exclusief lesmateriaal. Deze prijs is geldig tot 1 augustus 2022. Prijswijzigingen voorbehouden.

Intakeprocedure, cursusmomenten & inschrijving

Beantwoord in de Intakeprocedure eerst een aantal korte vragen om te kijken of deze cursus voor u geschikt is. Zo ja, dan kunt u de beschikbare data bekijken en online inschrijven. 

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de groepen met les op de campus in Delft nog beperkt, we proberen deze in de loop van het komende academisch jaar steeds verder uit te breiden.

Coronamaatregelen

Vanaf september zullen wij de beginners cursus in twee varianten aanbieden: een groep met face-to-face lessen op de campus in Delft en een groep met online lessen (twee keer per dag online conversatielessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen). Bij uw inschrijving kunt u zich direct aanmelden voor de groep van uw voorkeur: lessen op de campus of lessen online. De groep met lessen op de campus is onder voorbehoud van eventueel veranderende Corona maatregelen.

De eindtoetsen van alle cursussen zullen weer op de campus in Delft plaatsvinden. Indien het voor u niet mogelijk is om de eindtest op de TU Delft campus in Delft te maken, is het mogelijk om de eindtest online te doen tegen een betaling van €30,- examenkosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Coronamaatregelen

Vanaf september zullen wij steeds meer cursussen in twee varianten aanbieden: groepen met lessen op de campus in Delft en groepen met online lessen (twee keer per dag online conversatielessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen). De groepen met lessen op de campus uiteraard onder voorbehoud van eventueel veranderende Corona maatregelen. Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze docenten en cursisten willen waarborgen zullen wij de face-to-face cursussen langzaam uitbreiden. Bij de beschikbare data van de cursus kunt u zien welke cursussen online en welke cursussen op de campus worden aangeboden.

De eindtoetsen van alle cursussen zullen per september weer op de campus in Delft plaatsvinden. Indien het voor u niet mogelijk is om de eindtest op de TU Delft campus in Delft te maken, is het mogelijk om de eindtest online te doen tegen een betaling van €30,- examenkosten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt. Vanaf 12 augustus 2021 kunt u onze cursusboeken ook kopen op de campus bij de Academische boekwinkel DA-SH. De winkel is gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen op de Landbergstraat 15 in Delft.

/* */