Beginners intensief

Niveau

CEF van 0 naar A2.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen!
Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.  Aan het einde van de eerste cursusweek zal uw docent uw cursusresultaten evalueren en bepalen of u de cursus wel of niet kunt voortzetten.

Lessen

De cursus duurt 5 weken. U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie.

Kosten en betaling

Het cursusgeld voor het reguliere programma bedraagt € 840,- exclusief lesmateriaal. Deze prijs is geldig tot 1 augustus 2023. Prijswijzigingen voorbehouden.

Intakeprocedure, cursusmomenten & inschrijving

Beantwoord in de Intakeprocedure eerst een aantal korte vragen om te kijken of deze cursus voor u geschikt is. Zo ja, dan kunt u de beschikbare data bekijken en online inschrijven. 

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de groepen met les op de campus in Delft nog beperkt, we proberen deze in de loop van het komende academisch jaar steeds verder uit te breiden.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt. Vanaf 12 augustus 2021 kunt u onze cursusboeken ook kopen op de campus bij de Academische boekwinkel DA-SH. De winkel is gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen op de Landbergstraat 15 in Delft.

/* */