Beginners intensief

Niveau

CEF van 0 naar A2.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen!
Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.  Aan het einde van de eerste cursusweek zal uw docent uw cursusresultaten evalueren en bepalen of u de cursus wel of niet kunt voortzetten.

Lessen

De cursus duurt 5 weken. U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie.

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 820,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2021. Zoals aangegeven wordt de cursus op dit moment als een online cursus aangeboden, de kosten voor het online programma bedragen € 550,- (prijswijzigingen voorbehouden).
Voor informatie over de betaling, klik hier.

Intakeprocedure, cursusmomenten & inschrijving

Beantwoord in de Intakeprocedure eerst een aantal korte vragen om te kijken of deze cursus voor u geschikt is. Zo ja, dan kunt u de beschikbare data bekijken en online inschrijven. 

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de cursussen kunnen plaatsvinden in de reguliere setting.

Online cursussen

De cursussen die de komende maanden starten zullen plaatsvinden in een online format: online conversatie lessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen, twee keer per dag voor de intensieve cursussen, twee keer per week voor niet-intensieve cursussen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.