Elementary 2

Niveau

CEF van A1 naar A2.

Studielast

Circa 10 uur per week (3 ects voor TU-studenten).

Lessen

U heeft twee keer per week les. Deze cursus wordt geven op maandag- en donderdagavond of op dinsdag- en vrijdagmiddag. De lessen duren 1 uur. Voor óf na iedere les (afhankelijk van het lesrooster) heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Materiaal

Voor de Elementary 2 cursussen gebruiken wij de 5e herziene editie van het tekstboek Nederlands voor Buitenlanders (het Groene Boek).

Kosten en betaling

Het cursusgeld voor het reguliere programma bedraagt € 420,- exclusief lesmateriaal. Deze prijs is geldig tot 1 augustus 2023. Prijswijzigingen voorbehouden.

Cursusmomenten & inschrijving

Hieronder kunt u zich inschrijven voor een online cursus of een cursus op de campus. Op dit moment zijn de cursussen met lessen op de campus nog beperkt, we proberen deze in de loop van het komende academisch jaar steeds verder uit te breiden.

Zomercursus Elementary 2:

Zomercursus


Deze zomer bieden we ook een online Elementary 2 zomercursus. Voor meer informatie zie bijlage.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt. Vanaf 12 augustus 2021 kunt u onze cursusboeken ook kopen op de campus bij de Academische boekwinkel DA-SH. De winkel is gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen op de Landbergstraat 15 in Delft.

/* */