Elementary 2

Niveau

CEF van A1 naar A2.

Studielast

Circa 10 uur per week (3 ects voor TU-studenten).

Lessen

U heeft twee keer per week les. Deze cursus wordt geven op maandag- en donderdagavond of op dinsdag- en vrijdagmiddag. De lessen duren 1 uur. Voor óf na iedere les (afhankelijk van het lesrooster) heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Materiaal

Voor de Elementary 2 zomer cursus en de Elementary 2 cursus die start op 2 september 2019 zullen wij nog de 4e editie van het tekstboek gebruiken: Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 4e editie 2009.

Vanaf de cursus startend in november 2019 zullen wij de nieuwe 5e editie van het tekstboek gaan gebruiken: Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie.

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 405,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2021. Zoals aangegeven wordt de cursus op dit moment als een online cursus aangeboden, de kosten voor het online programma bedragen € 285,- (prijswijzigingen voorbehouden).
Voor informatie over de betaling, klik hier.

TU Delft studenten met een geldige campuskaart kunnen deze cursus volgen als een keuzevak (wm1116 = 3 ects).

Cursusmomenten & inschrijving

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de cursussen kunnen plaatsvinden in de reguliere setting.

Zomercursus Elementary 2:

Zomercursus


Deze zomer bieden we ook een online Elementary 2 zomercursus. Voor meer informatie zie bijlage.

Online cursussen

De cursussen die de komende maanden starten zullen plaatsvinden in een online format: online conversatie lessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen, twee keer per dag voor de intensieve cursussen, twee keer per week voor niet-intensieve cursussen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.