Bouwkundetaal

Inhoud

Aspirant-studenten Bouwkunde kunnen zich op hun studie voorbereiden door middel van de cursus Bouwkundetaal. In deze cursus bestudeert men teksten en video- en geluidmateriaal over 11 bouwkundige thema's zoals stromingen in de Nederlandse architectuur, bouwtechnieken en bouwmanagement. U verwerft een grote relevante woordenschat en oefent u luistervaardigheid.

Studielast

Het programma bestaat volledig uit zelfstudie. Bij een studielast van 40 uur per week, heeft u ongeveer 4 weken nodig voor het bestuderen van de bouwkundetaal.

Materiaal

De syllabus Vaktaal Bouwkunde is verkrijgbaar bij het secretariaat.

Inschrijving

De cursus Bouwkundetaal kan alleen gevolgd worden na succesvol afronden van de Derde Ronde (gevorderdencursus) of het Staatsexamen NT2 (niveau II) of nadat u een niveautest heeft gedaan.
Voor inschrijving kunt u contact opnemen met ons secretariaat: delftsemethode@tudelft.nl.

Wanneer u geslaagd bent voor alle 4 de onderdelen van het Staatsexamen NT2 (niveau II), ontvangen wij graag een kopie van de door u behaalde certificaten.

Vanaf het najaar van 2019 is het behalen van de Bouwkundetaal cursus niet meer verplicht voor toelating aan de opleiding Bouwkunde. Voor de toelatingseisen verwijzen wij u naar de informatie op de TU Delft website.

Kosten en betaling

Volledige zelfstudie € 155,- inclusief computerpracticum en examen en syllabus.
Voor betaling van het cursusgeld kunt u bij ons per pin betalen, ook is het mogelijk de betaling door middel van een bankoverschrijving te voldoen.

/* */