Bouwkundetaal

Inhoud

Aspirant-studenten Bouwkunde bereiden zich voor op hun studie door middel van de cursus Bouwkundetaal. In deze cursus bestudeert men teksten en video- en geluidmateriaal over 11 bouwkundige thema's zoals stromingen in de Nederlandse architectuur, bouwtechnieken en bouwmanagement. U verwerft een grote relevante woordenschat en oefent u luistervaardigheid.

Studielast

Het programma bestaat volledig uit zelfstudie. Bij een studielast van 40 uur per week, heeft u ongeveer 4 weken nodig voor het bestuderen van de bouwkundetaal.

Materiaal

De syllabus Vakaal Bouwkunde is verkrijgbaar bij het secretariaat.

Inschrijving

De cursus Bouwkundetaal kan alleen gevolgd worden na succesvol afronden van de Derde Ronde (gevorderdencursus) of het Staatsexamen NT2 (niveau II) of nadat u een niveautest heeft gedaan.
U kunt zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier. U vult het formulier in en u stuurt het terug naar ons secretariaat: delftsemethode@tudelft.nl.

Wanneer u geslaagd bent voor alle 4 de onderdelen van het Staatsexamen NT2 (niveau II), ontvangen wij graag een kopie van de door u behaalde certificaten.

Kosten en betaling

Volledige zelfstudie € 155,- inclusief computerpracticum en examen en syllabus.
Voor betaling van het cursusgeld kunt u bij ons per pin betalen.