Gevorderd

Inhoud

Het tekstboek voor de gevorderden cursus "de Derde Ronde"  bevat 15 teksten over een voor Nederland karakteristiek thema als: beroemde Nederlanders, economie, of de Gouden Eeuw. De teksten zijn van meer specialistische aard. In de les worden de teksten besproken. Tijdens de cursus houdt elke deelnemer minimaal drie maal een mondelinge presentatie die zelfstandig wordt voorbereid. Ook dienen vijf grotere schrijfopdrachten uitgevoerd te worden. De presentaties en schrijfopdrachten maken deel uit van de afsluitende test en ze moeten vóór deze test met voldoende resultaat zijn uitgevoerd. Zelfstudie is bij deze cursus daarom niet mogelijk.

Intensief of niet-intensief

De intensieve cursus wordt overdag gegeven. Deze cursus is zeer intensief. U moet minimaal 40 uur per week beschikbaar zijn. U heeft vijf weken lang les, op maandag, woensdag, en vrijdag. In het jaarrooster kunt u zien in welke periodes de intensieve cursussen plaatsvinden.

De niet-intensieve cursus vindt 's avonds plaats. De cursus wordt op maandagavond en donderdagavond gegeven. De cursus duurt 6 weken. Voor de niet-intensieve cursussen is de studielast ongeveer 10 uur per week.  In het jaarrooster kunt u zien in welke periodes de cursussen plaatsvinden.

Cursussen

CEF-niveauStudielast

Gevorderd intensief

B1 > B2

40 uur per week

Advanced 1

B1 > B2-

10 uur per week

Advanced 2

B2-> B2

10 uur per week

Coronamaatregelen

Vanaf september zullen wij steeds meer cursussen in twee varianten aanbieden: groepen met lessen op de campus in Delft en groepen met online lessen (twee keer per dag online conversatielessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen). De groepen met lessen op de campus uiteraard onder voorbehoud van eventueel veranderende Corona maatregelen. Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze docenten en cursisten willen waarborgen zullen wij de face-to-face cursussen langzaam uitbreiden. Bij de beschikbare data van de cursus kunt u zien welke cursussen online en welke cursussen op de campus worden aangeboden.

De eindtoetsen van alle cursussen zullen per september weer op de campus in Delft plaatsvinden. Indien het voor u niet mogelijk is om de eindtest op de TU Delft campus in Delft te maken, is het mogelijk om de eindtest online te doen tegen een betaling van €30,- examenkosten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

/* */