Halfgevorderd intensief

CEF : van A2 naar  B1.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen! Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.

Lessen

U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Materiaal

Kosten en betaling

Het cursusgeld voor het reguliere programma bedraagt € 820,- exclusief lesmateriaal. Deze prijs is geldig tot 1 augustus 2022. Prijswijzigingen voorbehouden.

Coronamaatregelen

Voor de cursus die start vanaf november bieden wij twee varianten aan: een groep met lessen op de campus in Delft en een groep met online lessen. De groep met lessen op de campus is onder voorbehoud van eventueel veranderende Corona maatregelen.

Vanaf september zullen de eindtoetsen van alle cursussen weer op de campus in Delft plaatsvinden. Indien het voor u niet mogelijk is om de eindtest op de TU Delft campus in Delft te maken, is het mogelijk om de eindtest online te doen tegen een betaling van €30,- examenkosten.

U kunt zich hieronder inschrijven voor een online cursus of een cursus met lessen op de campus.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Cursusmomenten & inschrijving

U wordt toegelaten tot de halfgevorderdencursus wanneer u geslaagd bent voor de beginnerscursus of nadat u een niveautest heeft gedaan.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de groepen met les op de campus in Delft nog beperkt, we proberen deze in de loop van het komende academisch jaar steeds verder uit te breiden. Hieronder kunt u zich inschrijven voor een online cursus of een cursus op de campus.

Coronamaatregelen

Vanaf september zullen wij steeds meer cursussen in twee varianten aanbieden: groepen met lessen op de campus in Delft en groepen met online lessen (twee keer per dag online conversatielessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen). De groepen met lessen op de campus uiteraard onder voorbehoud van eventueel veranderende Corona maatregelen. Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze docenten en cursisten willen waarborgen zullen wij de face-to-face cursussen langzaam uitbreiden. Bij de beschikbare data van de cursus kunt u zien welke cursussen online en welke cursussen op de campus worden aangeboden.

De eindtoetsen van alle cursussen zullen per september weer op de campus in Delft plaatsvinden. Indien het voor u niet mogelijk is om de eindtest op de TU Delft campus in Delft te maken, is het mogelijk om de eindtest online te doen tegen een betaling van €30,- examenkosten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt. Vanaf 12 augustus 2021 kunt u onze cursusboeken ook kopen op de campus bij de Academische boekwinkel DA-SH. De winkel is gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen op de Landbergstraat 15 in Delft.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt. Vanaf 12 augustus 2021 kunt u onze cursusboeken ook kopen op de campus bij de Academische boekwinkel DA-SH. De winkel is gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen op de Landbergstraat 15 in Delft.