Halfgevorderd intensief

CEF : van A2 naar  B1.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen! Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.

Lessen

U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Materiaal

Kosten en betaling

Het cursusgeld voor het reguliere programma bedraagt € 820,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2021. De cursus die start op 2 november 2020 zal plaatsvinden als een online cursus, het tarief voor deze cursus is € 550,-. Per januari 2021 zal het cursusprogramma ook nog geheel online worden aangeboden, daarom bieden wij voor die cursussen een korting van 15% op de reguliere prijs van € 820,-. Prijswijzigingen voorbehouden.

Cursusmomenten & inschrijving

U wordt toegelaten tot de halfgevorderdencursus wanneer u geslaagd bent voor de beginnerscursus of nadat u een niveautest heeft gedaan.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de cursussen kunnen plaatsvinden in de reguliere setting.

Online cursussen

De cursussen die de komende maanden starten zullen plaatsvinden in een online format: online conversatie lessen van ongeveer 45 minuten in kleine groepen van max. 9 personen, twee keer per dag voor de intensieve cursussen, twee keer per week voor niet-intensieve cursussen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.