Niveautest

Kunt u in het Nederlands antwoord geven op de volgende vragen?

  • Hoe heet u? Waar komt u vandaan?
  • Hoe lang woont u al in Nederland?
  • Woont u alleen, bij vrienden of familie? 
  • Hoe reist u naar Delft? Hoe lang duurt de reis?

Als u makkelijk op dit soort vragen antwoord kunt geven en u kent circa 1000 Nederlande woorden, dan maakt u een niveautest. Het resultaat van de test bepaalt met welke cursus u kunt beginnen. De schriftelijke test duurt maximaal 1,5 uur en wordt meestal afgesloten door een gesprek met een docent. U kunt een afspraak voor een test maken bij het secretariaat.
De kosten voor een niveautest zijn 30 euro. U kunt hiervoor met PIN of credit card betalen op het secretariaat.

Wanneer u nog geen Nederlands kent, is het niet nodig om een niveautest te maken. U volgt dan de intensieve Beginnerscursus of de minder intensieve Elementary 1 cursus.

Bent u in het bezit van het diploma NT2-II (Staatsexamen), dan kunt u deelnemen aan de Vaktaalcursus of Bouwkundetaal-cursus.

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid voor een online niveautest. De niveautest bestaat uit twee delen: een online niveautest en een afsluitend gesprek (online) met een van onze docenten. De kosten voor het maken van deze niveautest bedragen € 30,00 en moet vooraf worden betaald. Voor meer informatie en om u aan te melden voor de test kunt u contact met ons opnemen.

/* */