Zomercursus

De zomercursus bestaat uit een zeer intensief zomerprogramma voor diegenen die het Duits, Zweeds, Noors, Deens of IJslands zeer goed beheersen. Na overleg met een docent kunnen alleen bij uitzondering ook anderen tot dit zware programma worden toegelaten. Het programma bestaat uit een versnelde Beginnerscursus (twee weken), direct gevolgd door respectievelijk een versnelde Tweede Ronde (drie weken) en Derde Ronde (drie weken).

Niveau

CEF van 0 naar B2/C1.

Studielast

Circa 40 uur per week. De cursussen zijn zeer intensief, u leert circa 200 nieuwe woorden per dag!

Lessen

U heeft vijf dagen per week les, van maandag tot en met vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Kosten en betaling

  • Beginners: €360,- 
  • Intermediate:  €400,-
  • Advanced:  €360,-

De bovengenoemde kosten zijn exclusief lesmateriaal.
Voor informatie over de betaling, klik hier.

Cursusmomenten & inschrijving

U kunt alle drie de niveaus volgen, maar het is ook mogelijk om u in te schrijven voor één of twee niveaus. Na iedere cursus wordt er een examen afgenomen. Alleen wanneer u slaagt voor het examen, kunt u door naar het volgende niveau.

Voor advies over uw inschrijving kunt u contact opnemen met Peter Kraal.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft tot 1 juli geannuleerd of omgezet naar online onderwijs. Naar verwachting zal de situatie na die datum nog niet weer als gewoon zijn. Daarom hebben we besloten de zomercursussen dit jaar als een online cursus te geven. De lessen zijn online conversatielessen in kleine groepjes.

Beginners

Intermediate

Advanced

Zomercursus


Deze zomer bieden we ook een online Elementary 2 zomercursus. Voor meer informatie zie bijlage. Je kunt je voor deze cursus inschrijven via onze website.


Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.

Bestel de Derde ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.