Msc, Bsc en Exchange studenten

Als een Master of Exchange student of als Bachelor student in een Engelstalig programma kun je een minder intensieve cursussen Elementary 1, Elementary 2 en Intermediate 1 volgen als een keuzevak. Je krijgt dan 3 studiepunten voor elke cursus waarvoor je slaagt. In de minder intensieve cursussen heb je twee keer per week les (op maandag- en donderdagavond of dinsdag- en vrijdagmiddag). Er zijn meerdere groepen met verschillende starttijden. De cursus duurt 7 weken en heeft een studiebelasting van 10 uur per week, je moet dus wel zeker weten dat je tijd hebt om de cursus naast je studie te volgen.

De inschrijving voor deze cursussen verloopt via Brightspace. Voor de Elementary 1 cursus dien je je eerst in te schrijven voor het pre-enrolment programma: zoek in de Catalog in Brightspace naar “Dutch” en selecteer de cursus ““Pre-enrollment for introduction meeting & introduction test Dutch course” (tpm-preenroll-dutch) en volg de instructies in de announcement.

Als je al kennis hebt van de Nederlandse taal en je wil starten in een cursus op een hoger niveau kun je een afspraak maken voor een niveautest.