News & In the media

233 resultaten
rss

22 januari 2020

Daniel Scholten spreekt op high-level bijeenkomst over geopolitiek van de energietransitie

Daniel Scholten sprak tijdens een high-level bijeenkomst van de International Renewable Energy Agency (IRENA) over de geopolitiek van waterstof.

21 januari 2020

Behnam Taebi co-hoofdredacteur van journal Science and Engineering Ethics

Vanaf 1 januari is Behnam Taebi co-hoofdredacteur van het internationale multidisciplinaire tijdschrift Science and Engineering Ethics. Dit tijdschrift wordt beschouwd als het belangrijkste tijdschrift op het multidisciplinaire gebied van ethiek van technologie.

15 januari 2020

Neelke Doorn in Portraits of Science

In de Portraits of Science editie van 2019 is Neelke Doorn geportretteerd. Ze vertelt over haar onderzoek naar het voorkomen van een tweedeling in klimaatadaptatie.

13 januari 2020

Batya Friedman ontvangt TU Delft eredoctoraat tijdens Dies Natalis

Afgelopen vrijdag ontving professor Batya Friedman, oprichter van het Value Sensitive Design Lab aan de Universiteit van Washington in Seattle, het TU Delft eredoctoraat uit handen van professor Ibo van de Poel tijdens de 178e Dies Natalis.

02 januari 2020

Jeroen van den Hoven op Nu.nl over sociale media als dienstverleningskanaal

Bijna alle Nederlandse gemeenten en andere overheidsinstanties gebruiken sociale media als dienstverleningskanaal. Maar moeten overheden voor hun dienstverlening wel gebruikmaken van commerciƫle bedrijven? Kunnen zij de privacy van burgers dan nog wel garanderen?