News & In the media

260 resultaten
rss

13 juli 2018

Aad Correljé op EenVandaag over het Klimaatakkoord

De zware industrie wil werk maken van de klimaatdoelstellingen. Maar om in 2030 de CO2-uitstoot met de helft terug te kunnen brengen, moeten ze gebruik maken van technieken die nu nog in de kinderschoenen staan.

04 juli 2018

Victor Scholten en Dap Hartmann op BNR Nieuwsradio over entrepreneurship

Onderzoekers aan technische universiteiten die met hun idee de markt op willen, moeten werken met verouderde onderzoeksapparatuur. Dat stelt de TU Delft in een rapport. Op BNR Nieuwsradio een interview hierover met Victor Scholten en Dap Hartmann.

03 juli 2018

Volg het blog van het NWO onderzoeksproject RESPONSE

Wetenschappelijke artikelen hebben vaak een lang publicatietraject, daarom delen onderzoekers alvast ideeën en bevindingen van het NWO onderzoeksproject RESPONSE (RESPonsible innovation: linking formal and infOrmal assessmeNt in deciSionmaking on Energy projects) op het RESPONSE blog.

28 juni 2018

Hoge score MOT studenten bij internationale Business Strategy Management Game

Een studententeam van de MSc Management of Technology heeft in juni 2018 een zeer hoge score behaald in de internationale Business Strategy Management Game. De management game is een van de activiteiten van het vak ‘integratiemoment’ binnen de opleiding Management of Technology en wordt verzorgd door dr. Geerten van de Kaa.

26 juni 2018

Aad Correljé op NOS.nl over de verhoging van de olieproductie

De belangrijkste olielanden van de wereld komen morgen samen in Wenen. Er staat een belangrijk punt op de agenda: gaat de olieproductie omhoog of niet?