News & In the media

263 resultaten
rss

03 juli 2018

Volg het blog van het NWO onderzoeksproject RESPONSE

Wetenschappelijke artikelen hebben vaak een lang publicatietraject, daarom delen onderzoekers alvast ideeën en bevindingen van het NWO onderzoeksproject RESPONSE (RESPonsible innovation: linking formal and infOrmal assessmeNt in deciSionmaking on Energy projects) op het RESPONSE blog.

28 juni 2018

Hoge score MOT studenten bij internationale Business Strategy Management Game

Een studententeam van de MSc Management of Technology heeft in juni 2018 een zeer hoge score behaald in de internationale Business Strategy Management Game. De management game is een van de activiteiten van het vak ‘integratiemoment’ binnen de opleiding Management of Technology en wordt verzorgd door dr. Geerten van de Kaa.

26 juni 2018

Aad Correljé op NOS.nl over de verhoging van de olieproductie

De belangrijkste olielanden van de wereld komen morgen samen in Wenen. Er staat een belangrijk punt op de agenda: gaat de olieproductie omhoog of niet?

26 juni 2018

Virginia Dignum and Aimee van Wynsberghe appointed in new High-Level Expert Group on AI

The European Commission has appointed 52 experts to a new High-Level Expert Group on Artificial Intelligence, comprising representatives from academia, civil society, as well as industry. Amongst them are Virginia Dignum and Aimee van Wynsberghe of the faculty of TPM.

15 juni 2018

Ibo van de Poel en Sjoerd Zwart op nemokennislink.nl

Technologische innovaties in de afvalwaterzuivering hebben het doel om zuiveringsprocessen te verbeteren om zo menselijk welzijn te vergroten of bij te dragen aan maatschappelijke waarden zoals veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Toch kunnen daar ook risico’s bij optreden.