News & In the media

217 resultaten

28 juni 2017

Aad Correljé op NOS.nl over de olieprijs

De prijs van een vat ruwe olie is in een paar weken tijd met twintig procent gedaald. Daarmee lijkt het plan van de OPEC-landen om de prijs van ruwe olie op te krikken mislukt.

21 juni 2017

Fighting cybercrime by thinking like an attacker

Cybercrime causes the community billions of euros of damage every year and has a huge impact on crucial infrastructure, as well as the economy.

19 juni 2017

Jeroen van den Hoven in Den Haag Centraal over EPA TU Delft Campus Den Haag

Het Wijnhavencomplex was al het onderkomen van studies van Universiteit Leiden, maar is sinds dit jaar ook de thuishaven van de Delftse masteropleiding Engineering and Policy Analysis, een studierichting waarbij de verbinding moet worden gelegd tussen beleid en techniek

13 juni 2017

Jeroen van den Hoven in AD over EPA TU Delft Campus Den Haag

Het zouden er aanvankelijk slechts twintig worden, maar inmiddels telt Den Haag al 250 studenten van de TU Delft. En als het aan Delft ligt, is de rek er nog lang niet uit.

24 mei 2017

TBM op TU Delft Research Exhibition

Op 6, 7 en 8 juni organiseert de TU Delft Nederlands grootste wetenschappelijke onderzoektentoonstelling. 175 wetenschappers vertellen er wat hun research inhoudt. Dat doen ze door middel van interactieve onderzoekspresentaties, speedlectures en excursies. Alle getoonde innovaties zijn geschikt voor toepassing in de maatschappij. De Research Exhibition is daarom bij uitstek interessant voor mogelijke samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven en de overheid.