News & In the media

242 resultaten

05 november 2019

Pieter van Gelder 25 years at TU Delft

Last Friday November 1st, Pieter van Gelder celebrated his 25th work anniversary at TU Delft. In 1994, Pieter started at TU Delft as a PhD student at the faculty of Civil Engineering. From 2000-2013 he was assistant / associate professor at that same faculty. He worked on risk / probability assessments on flooding and high water. From 2013 onwards, he has been a full professor and head of the section of Safety and Security Science at the faculty of TPM. At the section of Safety and Security Science he develops mathematical models of risk control.

05 november 2019

Jos Blank op diverse media over productiviteitsgroei bij overheid

De productiviteitsgroei bij publieke sectoren houdt niet over, dat zegt professor Jos Blank van instituut IPSE, dat sinds jaar en dag de prestaties van de overheid in kaart brengt. De TU Delft is partner in het instituut.

01 november 2019

Taylor Stone wins Professional Lighting Design Recognition Award

This weekend TPM researcher Taylor Stone won a Professional Lighting Design Recognition Award in the category of Research at the Professional Lighting Design Convention. This was mainly for his PhD work on the ethics of night-time lighting, as well as his continued work as a postdoc at TU Delft.

11 oktober 2019

Aad Correljé op BNR.nl over energietransitie

Aad Correljé, universitair hoofddocent Economie van Infrastructuren aan de TU Delft en verbonden aan het Clingendael International Energy Programme geeft aan hoe de toekomst van onze brandstof eruit ziet.

10 oktober 2019

PRISMA bijdrage wint Best Responsible Innovation Case op Ethac conferentie 2019

Een bijdrage van het PRISMA project ontving een prijs voor “Best Responsible Innovation Case” op de Ethac 2019 Triple Helix Conference vorige week. De bijdrage heeft de titel: “A roadmap for the Responsible Research and Innovation uptake in the industrial context: a tool for strategy setting and RRI impact evaluation”. Het komt voort uit het door de EU gefinancierde project PRISMA dat wordt geleid door de TU Delft.