News & In the media

260 resultaten

19 juni 2017

Jeroen van den Hoven in Den Haag Centraal over EPA TU Delft Campus Den Haag

Het Wijnhavencomplex was al het onderkomen van studies van Universiteit Leiden, maar is sinds dit jaar ook de thuishaven van de Delftse masteropleiding Engineering and Policy Analysis, een studierichting waarbij de verbinding moet worden gelegd tussen beleid en techniek

13 juni 2017

Jeroen van den Hoven in AD over EPA TU Delft Campus Den Haag

Het zouden er aanvankelijk slechts twintig worden, maar inmiddels telt Den Haag al 250 studenten van de TU Delft. En als het aan Delft ligt, is de rek er nog lang niet uit.

24 mei 2017

TBM op TU Delft Research Exhibition

Op 6, 7 en 8 juni organiseert de TU Delft Nederlands grootste wetenschappelijke onderzoektentoonstelling. 175 wetenschappers vertellen er wat hun research inhoudt. Dat doen ze door middel van interactieve onderzoekspresentaties, speedlectures en excursies. Alle getoonde innovaties zijn geschikt voor toepassing in de maatschappij. De Research Exhibition is daarom bij uitstek interessant voor mogelijke samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven en de overheid.

24 mei 2017

TBM op TU Delft Research Exhibition

26 april 2017

Koninklijke Onderscheiding voor Jeroen van den Hoven

Professor Jeroen van den Hoven, hoogleraar Ethics and Technology bij de faculteit Techniek, Bestuur en Management (TBM), werd in Rotterdam benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.