Contact

Individuele afspraken

Informatie over vertrouwelijkheid en antwood op de meestgestelde vragen kan je vinden in onze A-Z index.

Heb je alleen een korte vraag, dan vragen wij je om een e-mail te sturen (of gebruik te maken van een telefonisch spreekuur). Op die manier kan een andere student, die meer tijd nodig heeft, eerder terecht voor een afspraak. 

Ben je student bij ons en wil je onderwerpen bespreken die wat meer tijd vragen, zoals persoonlijke omstandigheden of het maken van een planning? Via ons online afsprakensysteem hieronder kan je zelf een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak kan een studieadviseur ongeveer een half uur de tijd voor je nemen.

Inloopspreekuur

Voor het inloopspreekuur hoef je geen afspraak te maken. Het inloop spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur maximaal 10 minuten de tijd voor je nemen. Meer informatie over het inloopspreekuur vind je hier. Onderstaand een overzicht van de inloopspreekuren.

  • BSc studenten: maandag & donderdag: 11:00-12:00 on campus
  • Schakelstudenten: donderdag: 11:00-12:00 on campus
  • MSc Studenten: maandag & donderdag: 12:30-13:30 on campus en online (Link online inloopspreekuur)

Locatie on campus: 2e verdieping A-vleugel. Je kunt plaatsnemen op de stoelen in de gang.

Houd voor actuele wijzigingen van de spreekuren Brightspace in de gaten.

Kijk hier voor andere contactmogelijkheden met een TBM Studieadviseur.

Maak een afspraak

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.
/* */