09 februari 2021

Gezocht: Student-assistent Participatieve Waarde Evaluatie

Vind je het leuk om de nieuwe methode PWE op de kaart te zetten? Ben je geïnteresseerd in democratische vernieuwing en innovatieve beleidsanalyse? Wil je deel uitmaken van een groep onderzoekers van verschillende universiteiten en disciplines? En vind je het leuk om veelzijdig aan het werk te zijn? Solliciteer dan nu op deze bijbaan!

28 januari 2021

PWE versus Kosten-Baten Analyse: verschillende aanbevelingen in de context van investeringen in stedelijke mobiliteit

Onlangs is een paper gepubliceerd over de eventuele verschillende beleidsaanbevelingen die leiden uit een een Participatieve Waarde Evaluatie (PWE) en een Kosten-Baten Analyse (KBA) in de context van investeringen in stedelijke mobiliteit. Niek Mouter, Paul Koster en Thijs Dekker onderzochten dit aan de hand van een PWE en verschillende KBA’s die zijn uitgevoerd voor 16 stedelijke mobiliteits-investeringsprojecten.

14 januari 2021

TBM researchers Anatol Itten en Niek Mouter gaan naar de poolcirkel

Twee TBM onderzoekers zijn betrokken in een voorstel voor de Norwegian Research Council dat positief financieringsnieuws ontving.

24 november 2020

Eerste PWE PhD colloquium op 10 december

Op 10 december, van 13:30 tot 15:30 wordt het eerste PWE PhD Colloquium gehouden. PhD’ers Lisanne, Adrienne en Jose Ignacio bespreken een aantal van de resultaten van hun onderzoeken. In hun onderzoeken maakten zij gebruik van PWE als onderzoeksmethode, of keken zij naar PWE als onderzoeksmethode.

01 oktober 2020

PWE genoemd op Resilient Society platform over onderzoek versoepeling coronamaatregelen

Het onderzoek naar de versoepeling van de coronamaatregelen werd besproken in een blog op het Resilient Society platform.