Een betere wereld dankzij Delftse technologie

Tech for Impact 2023

een betere wereld dankzij Delftse technologie

Tech for Impact 2023

Delftse technologie voor een betere wereld

Hoe maken we cruciale beroepen aantrekkelijker, kunnen we het onderzoek naar dementie versnellen? Op welke manier maken we van onze campus een duurzaam voorbeeld en lukt het ambitieuze studenten de zeewierteelt te verduurzamen? Deze vier vragen staan centraal in de campagne van het Universiteitsfonds Delft: Tech for Impact 2023.

Dag in dag uit werken wetenschappers en studenten aan TU Delft aan projecten die onze wereld een beetje beter maken. Onderzoekers David Abbink, Dimphna Meijer, Andy van den Dobbelsteen en de ambitieuze studenten van Agora Solutions zijn daar sprekende voorbeelden van. Zij durven buiten hun eigen grenzen te kijken. Gaan spannende samenwerkingen aan of doen dingen radicaal anders. Alles met de focus op een positieve verandering voor de wereld om ons heen. 

Het Universiteitsfonds brengt hun belangrijke werk onder de aandacht en haalt er geld voor op. Lees meer over de vier projecten en kies welke op uw steun mag rekenen.

Als Rector Magnificus van TU Delft zie ik in de praktijk hoe belangrijk bijdragen van alumni zijn om onderzoek te versnellen, pilots mogelijk te maken en studenten de kans te geven ambitieuze ideeën waar te maken.

― Prof.dr.ir. Tim van der Hagen, Rector Magnificus TU Delft

Doet u mee?

Met een gift helpt u onderzoek te versnellen, maakt u een pilot mogelijk of geeft u studenten de kans ambitieuze ideeën waar te maken.

Welk Tech for Impact 2023 project mag op uw steun rekenen?

UFD - Eenmalige donatie met Mollie (Technology for Impact)

UFD - Eenmalige donatie met Mollie (Technology for Impact)
Ik doneer aan het Universiteitsfonds Delft:

UFD - donatie via machtiging (Technology for Impact)

UFD - donatie via machtiging (Technology for Impact)
Ik machtig het Universiteitsfonds Delft voor