Masteropleidingen

TU Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. We staan op de zeventiende plaats in de QS World University Rankings 2019 for Engineering and Technology, een van de belangrijkste ranglijsten van de beste technische universiteiten in de wereld.

De opleidingsspecifieke toelatingseisen zijn te vinden via bovenstaande link bij de opleidingsinformatie. Studenten moeten zowel aan deze specifieke toelatingseisen voldoen als aan de algemene toelatingseisen van TU Delft. Aanmelden is mogelijk via de aanmeldingsprocedure.

Studiebeurzen van de faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen reikt ieder jaar een beperkt aantal studiebeurzen uit aan toegelaten studenten die bijzonder veelbelovend zijn en uitstekende academische prestaties hebben geleverd.

Meer informatie over deze en andere studiebeurzen vind je op de Scholarship pagina's.

In Nederland: de TU Delft houdt twee keer per jaar een informatiebijeenkomst over postacademische opleidingen voor Nederlandstalige studenten.

Hoor wat internationale studenten over de TU Delft zeggen op YouTube. Bekijk wat er bij de TU Delft gebeurt op onze Facebook-pagina of benader onze Internationale Studentambassadeurs.

En doe een indruk op van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten van de faculteit Technische Wetenschappen: Faculteitsbrochure.

Bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen kun je de volgende masteropleidingen volgen:

Contact


International Office Faculty of Applied Sciences