Masteropleidingen

TU Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. We staan op de twintigste plaats in de QS World University Rankings 2017 for Engineering and Technology, een van de belangrijkste ranglijsten van de beste technische universiteiten in de wereld.

De opleidingsspecifieke toelatingseisen zijn te vinden via bovenstaande link bij de opleidingsinformatie. Studenten moeten zowel aan deze specifieke toelatingseisen voldoen als aan de algemene toelatingseisen van TU Delft. Aanmelden is mogelijk via de aanmeldingsprocedure.

Studiebeurzen van de faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen reikt ieder jaar een beperkt aantal studiebeurzen uit aan toegelaten studenten die bijzonder veelbelovend zijn en uitstekende academische prestaties hebben geleverd.

In samenwerking met de NESO (Netherlands Education Support Offices) verstrekt de faculteit ook studiebeurzen aan excellente studenten uit China, Mexico en Rusland die zich inschrijven voor een opleiding aan de faculteit.

Verder biedt de Faculteit Technische Natuurwetenschappen een Fulbright Scholarship aan excellente Amerikaanse aanmelders. 

Externe studiebeurzen

Informatie over externe studiebeurzen voor masterstudenten is te vinden op het masteropleidingengedeelte van de TU Delft-website onder Studiebeurzen.

Voor een uitgebreide zoekopdracht naar externe studiebeurzen ga je naar: www.grantfinder.nl .

In Nederland: de TU Delft houdt twee keer per jaar een informatiebijeenkomst over postacademische opleidingen voor Nederlandstalige studenten.

Hoor wat internationale studenten over de TU Delft zeggen op YouTube. Bekijk wat er bij de TU Delft gebeurt op onze Facebook-pagina of benader onze Internationale Studentambassadeurs.

En doe een indruk op van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten van de faculteit Technische Wetenschappen: Faculteitsbrochure.

Bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen kun je de volgende masteropleidingen volgen:

Contact


Kirsten van den Berg

International Recruitment Officer Faculteit Technische Natuurwetenschappen