Maatwerkcursussen

Het NCSV kan een cursus voor een groep organiseren met inhoud naar wens.

De theorie kan, indien gewenst, gegeven worden op de werkplek van de deelnemers. De praktische onderdelen kunnen alleen op onze trainingscentra in Delft of Utrecht gegeven worden.

Wij spitsen onze normale cursussen graag toe op specifieke werkzaamheden en toepassingen van diverse bedrijven en instellingen. Het niveau van de cursus, alsmede de inhoud en de cursusduur kunnen in overleg aan uw wensen worden aangepast.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van maatwerkcursussen van het NCSV. De voorbeelden sluiten geen andere maatwerkcursussen uit. Vraag naar de mogelijkheden.

radio-isotooptechnieken

De cursus is een curriculumvak binnen het Hoger Laboratorium Onderwijs. De afdeling Opleidingen van het NCSV verzorgt alle practica en gedeeltes van de theorielessen. Een deel van de basisstof wordt op de scholen zelf behandeld en de practica worden gevolgd op het RID (vestiging Delft).

stralingsbescherming voor medisch elektronici

In samenwerking met het opleidingsinstituut INTOP Zorgsector organiseert het NCSV cursussen voor Medisch Elektronici. Het praktisch gedeelte is toegespitst op het werken met (medische) röntgenapparatuur en wordt volledig door het NCSV in Delft verzorgd. INTOP zorgt voor het theorie gedeelte van de cursus.

voorlichtings- en instructiedagen

Het is mogelijk een voorlichtingsdag voor u te organiseren in onze instructieruimten in Delft Of op locatie in uw eigen bedrijf of instelling. Als u kiest voor een voorlichtingsdag bij ons, dan behoort een rondleiding door onze reactorhal en/of een (kort) practicum stralingsveiligheid tot de mogelijkheden.

Nadere inlichtingen

Neem bij interesse contact op met: