TU Delft Stralingsonderwijs

Stralingsbescherming is een fantastisch vak, waarbij theorie en praktijk nauw met elkaar verweven zijn en waar altijd wat te leren valt! Wij houden van ons vak en delen onze kennis graag. TU Delft Stralingsonderwijs, onderdeel van het TU Delft Reactor Institute, zet zich in voor goed en motiverend onderwijs door kundige en enthousiaste docenten. Wij geven opleidingen en cursussen op alle wettelijk erkende niveaus. Daarnaast geven we basisinstructies of voorlichting voor medewerkers die geen erkende opleiding hoeven te volgen. Ook integreren we onze kennis in de curricula van universiteiten en hoger onderwijs.

Opleidingen, cursussen & maatwerk

Ons stralingsonderwijs richt zich op professionals uit verschillende branches met diverse kennisniveaus. Onze docenten zijn didactisch sterk en breed onderlegd. We geven les in Delft en Utrecht, maar ook op locatie bij onder andere CERN, Defensie, zorginstellingen en de industrie.

Geïnteresseerd? Ga naar het totaaloverzicht van opleidingen en cursussen. Staat de gewenste opleiding hier niet bij? Vraag dan naar onze opleidingen op maat. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Prima verhouding tussen theorie en praktische benadering. De leraren zijn duidelijk en nemen de tijd voor je, erg positief!

Testimonial cursist

Populaire opleidingen