Med TechBased Entrepreneurship

De minor MedTech-Based Entrepreneurship biedt een basis voor studenten die graag hun technische kennis en vaardigheden toepassen binnen een medische context.

De minor geeft je de basiskennis en vaardigheden van het ondernemerschap in het algemeen en van het innovatietraject van een medisch(e) technologie/product in het bijzonder. Een succesvol medisch innovatietraject vraagt om multidisciplinaire kennis en vaardigheden die via vakken van verschillende disciplines en faculteiten bijeen komen in een project waar je in groepsverband aan werkt.

Zie voor meer informatie:

Minor MedTech-based Entrepreneurship

of kijk in de studiegids

Drs. J. Spaans

Studenten ervaringen

"Het minor programma was een zeer complete ervaring. De hands-on approach is een krachtige manier om kennis te maken met alle facetten van het ondernemerschap. Voor de toekomstige deelnemers zou ik de minor willen aanraden omdat je echt los gelaten wordt en dat past bij het ondernemerschap."