Beginners intensief

Niveau

CEF van 0 naar A2.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen!
Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.  Aan het einde van de eerste cursusweek zal uw docent uw cursusresultaten evalueren en bepalen of u de cursus wel of niet kunt voortzetten.

Lessen

De cursus duurt 5 weken. U heeft vier dagen per week les, op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft een les in de ochtend en een les in de middag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie (€ 69,90)

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 810,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2019. Per 1 augustus 2019 bedraagt het cursusgeld €820,00.
Voor informatie over de betaling, klik hier.

Intakeprocedure, cursusmomenten & inschrijving

Beantwoord in de Intakeprocedure eerst een aantal korte vragen om te kijken of deze cursus voor u geschikt is. Zo ja, dan kunt u de beschikbare data bekijken en online inschrijven. 

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.