Elementary 1

Niveau

CEF van 0 naar A1.

Studielast

Circa 10 uur per week (3 ects voor TU-studenten).

Lessen

U heeft twee keer per week les. Deze cursus wordt geven op maandag- en donderdagavond of op dinsdag- en vrijdagmiddag. De lessen duren 1 uur. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het comuterpracticum.
Voorafgaand aan de cursus is er een introductieles. Tijdens deze les krijgt u uitleg over de Delftse methode en hoe u zich moet voorbereiden voor de lessen. Aanwezigheid bij de introductieles is verplicht! Cursisten die niet aanwezig zijn, worden uitgeschreven.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders, tekstboek (het Groene Boek), 5e herziene editie (€ 69,90 voor het boek met online account).

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 405,- exclusief lesmateriaal.
Voor informatie over de betaling, klik hier.

Enrolment procedure voor studenten

TU Delft studenten met een geldige campuskaart kunnen deze cursus volgen als een keuzevak (wm1115 = 3 ects). Je schrijft je eerst in voor het (verplichte) introductieprogramma. Je moet je hiervoor registreren via Brightspace. Zoek naar “Pre-enrollment Dutch” op Brightspace. Bij “Pre-enrollment for introductionary lesson & Test Dutch course” (tpm-preenroll-dutch) vind je meer informatie en kun je je inschrijven. Nadat je hebt deelgenomen aan de introductiebijeenkomst is er een verplichte introductietest gebaseerd op hoofdstuk 1 en 2 van het cursusboek, hiervoor is gratis materiaal online verkrijgbaar. Studenten die slagen voor de introductietest kunnen zich via Brightspace inschrijven voor de Elementary 1 cursus.

Bestel het Groene Boek

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.