Advanced 2

Niveau

CEF : van B2- naar B2.

Studielast

Circa 10 uur per week.

Lessen

U heeft twee avonden per week les. De les duurt circa 1,5  uur. Voor óf na iedere les (afhankelijk van het lesrooster) heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 435,- exclusief lesmateriaal.
Voor informatie over de betaling, klik hier.

Cursusmomenten & inschrijving

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft tot 1 juli geannuleerd of omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk of de cursussen die in Augustus en September zullen starten kunnen plaatsvinden in de reguliere setting. Houdt er rekening mee dat deze cursussen wellicht als een online cursus worden gegeven. Een beslissing hierover zal in de komende maanden worden genomen, we volgen hierbij het advies van de overheid en van het bestuur van TU Delft.

Online cursussen

De cursussen die de komende maanden (in elk geval tot en met oktober) starten zullen plaatsvinden in een online format: online conversatie lessen van ongeveer 1 uur in kleine groepen van 6-8 personen, twee keer per week voor de Advanced 2 cursus. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel de Derde ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.