Gevorderden intensief

Niveau

CEF : van B1 naar B2 
Het niveau ligt, afhankelijk van de resultaten van de cursist, op of enigszins onder het niveau van het staatsexamen NT2-II (CEF C1). U kunt na deze cursus deelnemen aan Nederlandstalige opleidingen onder het niveau van HBO of universiteit. Sommige deelnemers kunnen na deze cursus een taalvaardigheid bereikt hebben waarmee zij met succes een niet-technische universitaire of HBO-studie kunnen volgen.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen! Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.

Lessen

U heeft drie dagen per week les, op maandag, woesdag en vrijdag. U heeft een les van circa 2,5 uur per dag. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 810,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2019. Per 1 augustus 2019 bedraagt het cursusgeld €820,00.
Voor informatie over de betaling, klik hier

Cursusmomenten & inschrijving

U wordt toegelaten tot de gevorderdencursus wanneer u geslaagd bent voor de halfgevorderdencursus of nadat u een niveautest heeft gedaan.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft tot 1 juli geannuleerd of omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk of de cursussen die in Augustus en September zullen starten kunnen plaatsvinden in de reguliere setting. Houdt er rekening mee dat deze cursussen wellicht als een online cursus worden gegeven. Een beslissing hierover zal in de komende maanden worden genomen, we volgen hierbij het advies van de overheid en van het bestuur van TU Delft.

Bestel de Derde ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij boekhandel Waltman, gevestigd in de faculteit Industrieel Ontwerpen.