Gevorderden intensief

Niveau

CEF : van B1 naar B2 
Het niveau ligt, afhankelijk van de resultaten van de cursist, op of enigszins onder het niveau van het staatsexamen NT2-II (CEF C1). U kunt na deze cursus deelnemen aan Nederlandstalige opleidingen onder het niveau van HBO of universiteit. Sommige deelnemers kunnen na deze cursus een taalvaardigheid bereikt hebben waarmee zij met succes een niet-technische universitaire of HBO-studie kunnen volgen.

Studielast

De studielast bedraagt 40 uur per week. De cursus is zeer intensief, u kunt geen lessen missen! Er worden hoge eisen gesteld aan de inzet en studiediscipline van de deelnemers.

Lessen

U heeft drie dagen per week les, op maandag, woesdag en vrijdag. U heeft een les van circa 2,5 uur per dag. Na iedere les heeft u een halfuur de tijd om luistertesten te maken in het computerpracticum.

Kosten en betaling

Het cursusgeld bedraagt € 820,- exclusief lesmateriaal, deze prijs is geldig tot 1 augustus 2021. Zoals aangegeven wordt de cursus op dit moment als een online cursus aangeboden, de kosten voor het online programma bedragen € 600,- (prijswijzigingen voorbehouden).
Voor informatie over de betaling, klik hier

Cursusmomenten & inschrijving

U wordt toegelaten tot de gevorderdencursus wanneer u geslaagd bent voor de halfgevorderdencursus of nadat u een niveautest heeft gedaan.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is al het fysieke onderwijs op de TU Delft omgezet naar online onderwijs. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de cursussen kunnen plaatsvinden in de reguliere setting.

Online cursussen

De cursussen die de komende maanden starten zullen plaatsvinden in een online format: online conversatie lessen van ongeveer 1,5 uur in kleine groepen van max. 9 personen, twee keer per dag voor de intensieve cursussen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel de Derde ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.

Bestel de Tweede ronde

Het tekstboek kunt u online bestellen of kopen bij een boekhandel bij u in de buurt.