Vacature TU TV: Social Media Manager

Job description

TU Delft TV is op zoek naar een nieuwe social media manager! TU Delft TV is een aantal jaar geleden begonnen met een team van 3 studenten. Intussen bestaat het team uit 20 studenten, aangesloten bij het TU Delft Science Centre, en zijn er meer dan 240 video’s gemaakt in totaal. We hebben een eigen kanaal waarop we proberen elke twee weken content over de TU Delft te plaatsen en maken daarnaast content voor het kanaal van de TU Delft of voor externe partijen.

Als social media manager ben je verantwoordelijk voor het publiceren van onze video's. Je beheert de kanalen van TU Delft TV (YouTube, Instagram, Facebook, X, onze website, ...) en bouwt aan de TU Delft TV community. Met een korte beschrijving bij de video probeer je de inhoud weer te geven en/of de interesse van het publiek te trekken. Je waarborgt de stijl in de video's en doet de laatste check in contact met de producers. Je houdt contact met andere TUD kanalen (bijv. faculteiten, dreamteams) om publicatie van een video af te stemmen, het publiek te vergroten en ideeën voor nieuwe video's op te doen. Daarnaast vergader je één keer per twee weken met het kernteam om te weten wat er speelt en maak je een planning voor de publicaties van aankomende video's.

De uren van deze rol zijn erg flexibel en kun je (vanuit huis) zelf indelen. We denken dat je met deze rol maximaal 8 uur per week bezig bent.

NB. Voor deze functie is het van belang dat je student aan de TU Delft bent.

Skills

  • Goed lezen en schrijven in het Nederlands en Engels
  • Communicatief vaardig en assertief
  • Zelfstandig werkzaam en klantgericht
  • Creatieve inbreng voor het bouwen en behouden van de TU Delft TV community
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 8 uur per week, voor (minstens) een half jaar
  • Bonus: Ervaring met Adobe Creative Cloud (Photoshop, Premiere Pro, Illustrator)

Offer

Je kunt snel starten en wekelijks zo’n 8 uur werken, voor onbepaalde tijd. Je zal worden uitbetaald conform de cao NL Universiteiten, schaal SA (student-assistent).

De verdeling in loonschalen is als volgt:

  • 0-120 ECTS = SA2
  • 121-180 ECTS = SA3
  • >180 ECTS/Master student = SA4

Welke specifieke bruto bedragen hieraan verbonden zijn kan je bij FlexDelft opvragen. Ga uit van een bruto uurloon tussen €14,00 en €16,00, met een toeslag op de zaterdag en zondag.

Interested?

Solliciteren kan door je CV & motivatiebrief op te sturen naar tudelfttv@tudelft.nl t.a.v. Simon Aerts.