Actueel

Het laatste nieuws

02 juni 2019

KLM en TU Delft slaan handen ineen om luchtvaart verder te verduurzamen

President-directeur van KLM, Pieter Elbers en Prof. dr. Henri Werij, Decaan Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, TU Delft tekenden vandaag op het jaarcongres van de IATA in Seoul een nieuw samenwerkingsproject tussen KLM en de TU Delft gericht op het verduurzamen van de luchtvaart.

14 mei 2019

Twee winnaars ontvangen Marina van Dammebeurs 2019

Op woensdag 13 mei jl. organiseerde het Universiteitsfonds Delft de uitreiking van de Marina van Dammebeurs 2019. Deze beurs, mogelijk gemaakt door mevrouw dr.ir. Marina van Damme, stelt jonge vrouwelijke ingenieurs in staat zich verder te ontwikkelen en hun persoonlijke carrière een boost te geven.

16 april 2019

Eerste fagenbank van Nederland een feit

Dankzij alumni van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) en donateurs van het Universiteitsfonds heeft dr.ir. Stan Brouns vandaag, dinsdag 16 april, de eerste fagenbank van Nederland kunnen openen.

14 maart 2019

Geslaagde 1e run online course Sustainable Packaging in a Circular Economy

Maandag 11 maart jl. presenteerde Jan Henk van der Werff, Manager Business Development TU Delft Open & Online Education, tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste resultaten van de Massive Open Online Course (MOOC) ‘Sustainable Packaging in a Circular Economy’.

07 maart 2019

Uw giften zijn mogelijk aftrekbaar van uw belastbaar inkomen

Het Universiteitsfonds Delft is een stichting met ANBI-status. Dit betekent dat giften die gedaan worden aan het Universiteitsfonds Delft mogelijk aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Vanaf 1 april 2019 kunt u weer belastingaangifte doen.