05 oktober 2018

Acht afstudeerders genomineerd voor TU Delft Best Graduate Award 2018

Vandaag (5 oktober 2018) maakt het Universiteitsfonds Delft de acht Best Graduates 2018 van de TU Delft bekend.

26 september 2018

Zandmotor als continu veldlaboratorium voor onderwijs en onderzoek

De Zandmotor, een grootschalige zandopspuiting van 21 miljoen kuub zand voor de kust bij Kijkduin-Ter Heijde, is inmiddels wereldwijd een toonaangevend voorbeeld van hoe we onze kust duurzaam kunnen beschermen. Hoe ontwikkelt de natuur zich, hoe groeien de duinen aan en wat gebeurt er met onze kustlijn? Voor het antwoord op deze vragen is hoogĀ¬waardige meetapparatuur nodig om continu onze kust te monitoren. De Zandmotor wordt nu, dankzij financiĆ«le steun van Stichting Zabawas, een waterbouwkundig veldlaboratorium voor onderwijs en onderzoek.

03 september 2018

25e editie Leermeesterprijs ontvangen door Cees Dekker

Op maandag 3 september is de Leermeesterprijs 2018 uitgereikt aan professor Cees Dekker, hoogleraar Moleculaire Biofysica bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW).

02 juli 2018

Cees Dekker verrast met Leermeesterprijs 2018

Op maandag 2 juli werd professor Cees Dekker, hoogleraar Moleculaire Biofysica bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW), verrast...

13 juni 2018

Nieuwe editie Vriendenbericht verschenen

In de eerste week van juni 2018 ontvingen de donateurs en relaties van het Universiteitsfonds het Vriendenbericht op de mat.