16 april 2019

Eerste fagenbank van Nederland een feit

Dankzij alumni van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) en donateurs van het Universiteitsfonds heeft dr.ir. Stan Brouns vandaag, dinsdag 16 april, de eerste fagenbank van Nederland kunnen openen.

14 maart 2019

Geslaagde 1e run online course Sustainable Packaging in a Circular Economy

Maandag 11 maart jl. presenteerde Jan Henk van der Werff, Manager Business Development TU Delft Open & Online Education, tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste resultaten van de Massive Open Online Course (MOOC) ‘Sustainable Packaging in a Circular Economy’.

07 maart 2019

Uw giften zijn mogelijk aftrekbaar van uw belastbaar inkomen

Het Universiteitsfonds Delft is een stichting met ANBI-status. Dit betekent dat giften die gedaan worden aan het Universiteitsfonds Delft mogelijk aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Vanaf 1 april 2019 kunt u weer belastingaangifte doen.

21 december 2018

Ontrafelen we in Delft de ziekte van Alzheimer?

Doordat onze gemiddelde levensverwachting stijgt, krijgen steeds meer mensen de ziekte van Alzheimer. De verwachting is dat over twintig jaar een half miljoen Nederlanders getroffen is door deze nog ongeneeslijke hersenaandoening.

19 december 2018

Nieuwe editie Vriendenbericht

Onlangs ontvingen donateurs en relaties van het Universiteitsfonds de december editie van het Vriendenbericht. Op de cover staat professor Merle de Kreuk, hoogleraar Milieutechnologie aan de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen.