16 december 2019

Kun je brandwonden genezen met wiskunde?

Doordat onze gemiddelde levensverwachting stijgt, krijgen steeds meer mensen de ziekte van Alzheimer. De verwachting is dat over twintig jaar een half miljoen Nederlanders getroffen is door deze nog ongeneeslijke hersenaandoening. Alle reden om nu in te zetten op onderzoek om de ziekte van Alzheimer te doorgronden. Onderzoekers aan de TU Delft spelen daarbij een belangrijke rol.

29 november 2019

TU Delft 53e in THE University Employability Ranking

In de Times Higher Education Global University Employability Ranking 2019 staat de TU Delft op de 53e plaats, twee plaatsen hoger dan vorig jaar.

12 november 2019

Djonno Bresser is TU Delft Best Graduate 2019

Vandaag presenteerden acht recent afgestudeerde ingenieurs hun excellente afstudeerscriptie tijdens de TU Delft Best Graduate Award Ceremony 2019. Djonno Bresser, afgestudeerd aan de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG), mocht de prestigieuze titel TU Delft Best Graduate 2019 in ontvangst nemen.

21 oktober 2019

Acht afstudeerders genomineerd voor de TU Delft Best Graduate Award 2019

Vandaag, 21 oktober 2019, maakt het Universiteitsfonds Delft de acht Best Graduates 2019 van de TU Delft bekend. Op 12 november a.s. presenteren deze acht kersverse ingenieurs hun excellente afstudeerwerk.

14 oktober 2019

Koningspaar opent verticale afvalwaterzuiveringspilot in New Delhi

Het koninklijk openden 14 oktober 2019 een nieuwe proefinstallatie om vervuild afvalwater in Indiase drains te zuiveren.