09 november 2017

Universiteitsfonds Delft presenteert de acht beste afstudeerders TU Delft 2017

31 oktober 2017

Leerstoel ‘Geothermal Engineering’ verzilvert zijn succes

Na vier succesvolle jaren is de financiering van de leerstoel Geothermal Engineering per 1 oktober 2017 overgenomen door de TU Delft. Een groot aantal alumni van Geoscience & Engineering heeft deze leerstoel vanaf het begin tot de overdracht mede mogelijk gemaakt en gefinancierd.

23 oktober 2017

Booking.com | Delft Global Scholarships voor vrouwen in technologie

Door een genereuze schenking van Booking.com komen er in 2018 maar liefst vijf Delft Global Scholarships beschikbaar voor excellente vrouwelijke studenten uit Sub-Sahara Afrika. Elk van de vijf beurzen maakt een uitdagende tweejarige Master of Science opleiding aan de TU Delft mogelijk. Naast de studiekosten wordt ook het levensonderhoud vergoed.

04 oktober 2017

Scholarship masterstudenten met impactvolle projectvoorstellen rond verpakking en milieu

Talentontwikkeling van studenten is een van de speerpunten van het Universiteitsfonds Delft. Het fonds stelt jaarlijks verschillende beurzen beschikbaar, waaronder het SVM Packaging and Environment Scholarship.

03 oktober 2017

Book release Studenten Hebben Dorst

Inspirerend nieuws uit Delft! Glenn Weisz, docent Leiderschapsontwikkeling binnen het Honours programma van de TU Delft stimuleert zijn studenten om vooral te investeren in hun persoonlijk leiderschap.