20 februari 2018

Update crowdfunding

In januari lanceerde het Universiteitsfonds Delft het crowdfundingplatform supporttudelft.nl Het platform introduceerde vier nieuwe, inspirerende projecten die stuk voor stuk impact op de samenleving moeten bewerkstelligen.

20 februari 2018

Universiteitsfonds Delft ondersteunt het initiatief ‘Studenten Hebben Dorst’

Studenten moeten tegenwoordig meer in minder tijd doen, en met minder geld. De helft van alle studenten heeft te kampen met chronische stress en een flink aantal afgestudeerden heeft achteraf spijt van hun studiekeuze.

15 januari 2018

Crowdfunding voor 4 inspirerende Delftse projecten

Universiteitsfonds Delft lanceert een crowdfunding platform om bijzondere projecten aan de TU Delft mogelijk te maken.

20 december 2017

Nieuwe editie Vriendenbericht verschenen

Het Vriendenbericht dat twee keer per jaar verschijnt, geeft een mooi overzicht van inspirerende projecten en activiteiten die met steun van donateurs zijn gerealiseerd.

27 november 2017

Hoe een EWI student voetbal eerlijker gaat maken

Vinay Balaji is masterstudent aan de faculteit EWI van de TU Delft. Een tegendoelpunt van zijn favoriete voetbalclub Chelsea bracht hem op het idee van Virtual Referee.

22 november 2017

Jet Gispen is Beste Afstudeerder 2017!

Jet Gispen is uitgeroepen tot Beste Afstudeerder 2017 van de TU Delft. Zij studeerde af bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen.

09 november 2017

Universiteitsfonds Delft presenteert de acht beste afstudeerders TU Delft 2017

Vandaag maakt het Universiteitsfonds Delft de acht beste afstudeerders 2017 van de TU Delft bekend. Elk jaar nomineren de faculteiten hun Beste Afstudeerder. Op 22 november strijden de acht recent cum laude afgestudeerde studenten tijdens de Best of TU Delft Award Ceremony voor de titel Best Graduate 2017.

31 oktober 2017

Leerstoel ‘Geothermal Engineering’ verzilvert zijn succes

Na vier succesvolle jaren is de financiering van de leerstoel Geothermal Engineering per 1 oktober 2017 overgenomen door de TU Delft. Een groot aantal alumni van Geoscience & Engineering heeft deze leerstoel vanaf het begin tot de overdracht mede mogelijk gemaakt en gefinancierd.

23 oktober 2017

Booking.com | Delft Global Scholarships voor vrouwen in technologie

Door een genereuze schenking van Booking.com komen er in 2018 maar liefst vijf Delft Global Scholarships beschikbaar voor excellente vrouwelijke studenten uit Sub-Sahara Afrika. Elk van de vijf beurzen maakt een uitdagende tweejarige Master of Science opleiding aan de TU Delft mogelijk. Naast de studiekosten wordt ook het levensonderhoud vergoed.

04 oktober 2017

Scholarship masterstudenten met impactvolle projectvoorstellen rond verpakking en milieu

Talentontwikkeling van studenten is een van de speerpunten van het Universiteitsfonds Delft. Het fonds stelt jaarlijks verschillende beurzen beschikbaar, waaronder het SVM Packaging and Environment Scholarship.