03 oktober 2017

Book release Studenten Hebben Dorst

Inspirerend nieuws uit Delft! Glenn Weisz, docent Leiderschapsontwikkeling binnen het Honours programma van de TU Delft stimuleert zijn studenten om vooral te investeren in hun persoonlijk leiderschap.

28 september 2017

Lunatech is nieuwe Bedrijfsvriend van Universiteitsfonds Delft

De Bedrijfsvrienden vormen voor het Universiteitsfonds Delft een belangrijk, inspirerend netwerk. Wij verwelkomen daarom met plezier Lunatech Labs

19 september 2017

Een mooie kans voor masterstudent Alberto Gancedo

Wij melden met trots dat, in nauwe samenwerking met de faculteit EWI, student Alberto Gancedo uit Spanje de kans gekregen heeft zijn Master in Delft te komen doen.

05 september 2017

Uitreiking Leermeesterprijs 2017 aan Paulien Herder

De Leermeesterprijs 2017 is uitgereikt aan professor dr. ir. Paulien Herder, hoogleraar Engineering Systems Design in Energy bij TBM. De Leermeesterprijs wordt jaarlijks toegekend aan een hoogleraar van de TU Delft die excelleert in onderwijs én onderzoek en inspirerend is voor zowel studenten als promovendi. Paulien is voorgedragen voor de Leermeesterprijs door de decaan van TBM, de Studievereniging Curius, huidige en voormalige promovendi, huidige MSc studenten en partijen uit het bedrijfsleven.

28 augustus 2017

Kennismaking met nieuwe studenten

Met behulp van giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven zet het Universiteitsfonds Delft alles in het werk om bij te dragen aan Delfts onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling.

20 juni 2017

Leermeesterprijs 2017: Prof. Dr. Ir. Paulien Herder

Op maandag 4 september wordt de Leermeesterprijs 2017 uitgereikt aan Prof. Dr.Ir. Paulien Herder, hoogleraar Engineering Systems Design in Energy. De Leermeesterprijs wordt jaarlijks toegekend aan een hoogleraar van de TU Delft die excelleert in onderwijs én onderzoek, en inspirerend is voor zowel studenten als promovendi.

09 juni 2017

Twee winnaressen Marina van Damme beurs 2017

Donderdag 8 juni vond de uitreiking van de Marina van Damme beurs 2017 plaats met een zeer bijzondere uitslag. Door het hoge niveau van de genomineerden heeft Marina van Damme besloten om twee genomineerde alumna te belonen met de beurs van 9000 euro. Leah Sosa en Jetty van Ginkel zijn de winnaressen van de Marina van Damme beurs 2017. De andere twee genomineerde alumna, Siska Surja and Maria Vansilogio – Verhagen hebben de runner-up prijs van 2500 euro per pesoon ontvangen, die ter beschikking is gesteld door het Fortuna Fonds. Door het hoge niveau van de genomineerde geeft marina van Damme deze alumna een extra beurs van 1500 euro bovenop de runner-up prijs aangeboden.

01 juni 2017

Hoe gaat het met Lidewij van Twillert, Marina van Damme Beurs ontvangster van vorig jaar

Afgelopen jaar heeft Lidewij van Twillert de Marina van Damme Beurs mogen ontvangen. Lidewij richt zich op het ontwerpen van persoonlijke lingerie door middel van 3D body scanning voor haar eigen bedrijf f Mesh Lingerie.

29 mei 2017

Entrepreneurship Day Delft

Op 2 maart 2017 heeft zich in de Aula van de TU Delft, Entrepreneurship Day Delft voltrokken. Dit evenement had als missie om op een laagdrempelige manier studenten van de TU Delft te enthousiasmeren voor ondernemerschap. De dag bestond uit drie phases: Namelijk de ‘Startup Playground’, het symposium en de borrel.

25 mei 2017

Goede Vrienden inspiratielunch bij het AMS

Op 10 mei vond er voor Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft een bijzondere lunch plaats bij het Amsterdam Institute of Metropolitan Solutions. Met dit event liet het Universiteitsfonds Delft haar speciale relaties kennis maken met het AMS, dat gehuisvest is in het Koninlijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Samen met Wageningen U&R en het MIT vormt de TU Delft het wetenschappelijk hart van dit initiatief.