Fondsen en stichtingen

Als stichting of vermogensfonds TU Delft steunen? Op zoek naar een waardevolle duurzame bestemming van uw vermogen? Ook als stichting of vermogensfonds kunt u bijdrage aan innovatief technische wetenschap in binnen- en buitenland, het (online-) onderwijs of talentontwikkeling. Het Universiteitsfonds heeft ruime ervaring met het verbinden van TU Delft projecten en programmaā€™s aan uw fonds of stichting.

Wij vertellen u meer over de impact van uw gift op de wetenschappers en studenten. U krijgt inzicht in het werk wat de wetenschappers en studenten doen en we ontwikkelen graag een tailor-made programma voor u. Natuurlijk krijgt u geregeld inzage in het programma dat u ondersteunt en ontmoet u de desbetreffende wetenschapper of student. 

Stichting Zabawas ondersteunt studenten en onderzoekers

Stichting Zabawas ondersteunt al vijf jaar honderden studenten, leerlingen, onderzoekers en (internationale) professionals middels het C.J. Zanen, Leerprogramma en Video Observatorium Zandmotor. Een uniek leerproject van de TU Delft voor onderzoek en educatie van waterbouwkundige studenten en (toekomstige) professionals.

Eelco Akkerboom