Geven vanuit het buitenland

Veel TU Delft alumni wonen in het buitenland. Bent u een van hen en wilt u graag bijdragen aan baanbrekend en impactvol onderzoek, innovatief onderwijs, waardevolle talentontwikkeling en succesvol ondernemerschapde TU Delft community aan TU Delft? Dat kan!
 

Overboeken vanuit het buitenland

U kunt uw gift in overmaken aan het Universiteitsfonds Delft via IBAN.

Doorlopende machtiging

Ook kunt u eenvoudig schenken met een doorlopende machtiging wanneer u in één van de SEPA-landen woont (SEPA is de afkorting voor Single Euro Payments Area). Deze landen zijn onderdeel van het SEPA verdrag.

Het machtigingsformulier vindt u op deze pagina

Doneren vanuit Europa

Om geven met belastingvoordeel mogelijk te maken voor personen die woonachtig zijn buiten Nederland, maar binnen Europa, is het Universiteitsfonds Delft aangesloten bij Transnational Giving Europe (TGE). TGE is een samenwerkingsverband van toonaangevende Europese stichtingen en verenigingen die fiscaal voordelig grensoverschrijdend geven binnen Europa mogelijk maken. Het TGE-netwerk stelt donateurs, zowel bedrijven als individuen, in staat non-profitorganisaties in andere lidstaten financieel te ondersteunen, terwijl ze rechtstreeks profiteren van de fiscale voordelen die zijn vastgelegd in de wetgeving van hun land van verblijf.

Doneren vanuit de Verenigde Staten

Indien u wilt doneren vanuit de Verenigde Staten, is de informatie van de Netherland-America Foundation wellicht relevant voor u.