Masterclass Duurzame Kernenergie met Thorium

Deze online masterclass wordt speciaal voor alle Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft georganiseerd. Tijdens de masterclass zal reactorfysicus Jan Leen Kloosterman (Reactorinstituut TU Delft), een van Nederlands bekendste experts op het gebied van kernenergie, een virtuele masterclass geven over duurzame kernenergie. Kloosterman onderzoekt het gebruik van thorium in een gesmolten-zout-reactor als veiliger en duurzamer alternatief voor de uraniumreactor. Na afloop is er gelegenheid uw vragen te stellen.

Datum: 28 oktober 2020
Tijd: 12:00 uur – 12:45 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 26 oktober 2020 door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin meer informatie over het online bijwonen van deze masterclass.

Tijdens de masterclass heeft u de gelegenheid om via een chatbox vragen te stellen aan prof. Kloosterman. Mocht u nu alvast vragen hebben die u graag tijdens de Masterclass behandeld wilt hebben, dan kunt u in het aanmeldformulier hieronder alvast uw vragen doorgeven.

Bring a friend

Heeft u contacten hebben die ook geïnteresseerd zijn om Goede Vriend te worden en alvast aan een activiteit willen ‘proeven’ dan zijn ook zij van harte welkom. Ook zij kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmeldformulier

U ontvangt een bevestiging per email (op uw opgegeven emailadres) nadat u het onderstaande aanmeldformulier hebt ingevuld.

Masterclass door van prof.dr.ir. Kloosterman | Duurzame Kernenergie met Thorium

Lees meer

Deelnemerslijst

Wilt u weten wie zich reeds hebben aangemeld voor de masterclass?

Bekijk de deelnemerslijst

UFD Masterclass Goede Vrienden

masterclass