Masterclass Precisiediagnostiek bij artrose

Deze online masterclass wordt speciaal voor alle Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft georganiseerd. Tijdens de masterclass zal hoogleraar klinische biomechanica Jaap Harlaar (TU Delft) een virtuele masterclass geven over precisiediagnostiek bij artrose. Harlaar wil door precisiediagnostiek direct kunnen starten met de juiste behandeling bij artrose. Dat scheelt tijd, geld en vooral veel pijn en ongemak bij de patient. Na afloop is er gelegenheid uw vragen te stellen. 

Jaap Harlaar is een van de excellente wetenschappers die dit jaar door het Universiteitsfonds wordt gesteund met de campagne Tech for Health.

Datum: 13 april 2021
Tijd: 12:00 uur – 13:00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 12 april 2021 door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin meer informatie over het online bijwonen van deze masterclass.

Tijdens de masterclass heeft u de gelegenheid om via een chatbox vragen te stellen aan prof. Harlaar. Mocht u nu alvast vragen hebben die u graag tijdens de Masterclass behandeld wilt hebben, dan kunt u in het aanmeldformulier hieronder alvast uw vragen doorgeven.

Bring a friend

Heeft u contacten hebben die ook geïnteresseerd zijn om Goede Vriend te worden en alvast aan een activiteit willen ‘proeven’ dan zijn ook zij van harte welkom. Ook zij kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmeldformulier

U ontvangt een bevestiging per email (op uw opgegeven emailadres) nadat u het onderstaande aanmeldformulier hebt ingevuld.

UFD Masterclass Goede Vrienden

masterclass

Masterclass prof.dr.ir. Jaap Harlaar Precisiediagnostiek bij artrose

Lees meer

Deelnemerslijst

Wilt u weten wie zich reeds hebben aangemeld voor de masterclass?

Bekijk de deelnemerslijst