Wiskundige Fred Vermolen werkt in Delft aan een computermodel waarmee is te voorspellen hoe een brandwond zich in de tijd ontwikkelt. Wanneer het model klaar is, kan het artsen helpen bij het bepalen van de best mogelijke zorg en zo veel leed voorkomen. Helpt u mee?

Ja, ik steun graag het onderzoek naar de ontwikkeling van brandwonden.

Donatie brandwonden genezen met wiskunde

Donatie via een SEPA machtiging

Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank en vraag naar de voorwaarden. Het incassant ID van het Universiteitsfonds Delft is NL44 ZZZ 41145319 0000.

Velden met een* zijn noodzakelijk om uw donatie te kunnen verwerken.

Persoonsgegevens
Universiteitsfonds Delft gebruikt uw gegevens voor het uitvoeren en vastleggen van de donatie en om u te informeren over de activiteiten en het werk van het Universiteitsfonds. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Registratie Persoonsgegevens en nooit aan derden verstrekt. Lees hier ons privacy statement.