Donatie Bacteriofagen

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt baanbrekend onderzoek met grote maatschappelijke waarde zoals het bacteriofagen onderzoek van Brouns. Met uw steun kan het onderzoek naar bacteriofagen worden versneld en kan er gewerkt worden aan een fagen bibliotheek. Doe met ons mee en help met een donatie.

Ja, ik steun graag het onderzoek naar bacteriofagen.

Donatieformulier Bacteriophages

Donatieformulier Bacteriophages
Donatie via een SEPA machtiging
Hierbij machtig ik het Universiteitsfonds Delft om (tot wederopzegging) het volgende bedrag van mijn rekening af te schrijven:
Termijn
Nieuws
Toestemming

Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank en vraag naar de voorwaarden. Het incassant ID van het Universiteitsfonds Delft is NL44 ZZZ 4114 5319 0000.

Velden met een * zijn noodzakelijk om uw donatie te kunnen verwerken.

Persoonsgegevens
Universiteitsfonds Delft gebruikt uw gegevens voor het uitvoeren en vastleggen van de donatie en om u te informeren over de activiteiten en het werk van het Universiteitsfonds. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Registratie Persoonsgegevens en nooit aan derden verstrekt. Lees hier ons privacy statement

/* */