Circle of Excellence

Where companies meet ambitious students

Wilt u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten onder ambitieuze TU Delft studenten en wilt u hen ontmoeten, belonen en aanmoedigen? Neem dan deel aan onze Circle of Excellence.

Circle of Excellence

Als lid van de Circle of Excellence, een programma met maximaal 35 bedrijven, krijgt u de kans om uw bedrijf onder zowel TU Delft bachelor- als masterstudenten te positioneren. Zo kunt u bijvoorbeeld vacatures en stages plaatsen, de D:Dreamhall bezoeken onder leiding van een ervaren D:Dream lid, lezingen aanbieden of een evenement bijwonen waar toptalenten kans maken op de TU Delft Best Graduate Award. U krijgt zicht op bachelor en master onderzoek en projecten waarbij u kennis maakt met vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en de innovatiekracht van de aankomende ingenieurs. Bovendien krijgt u een eigen relatiemanager aangewezen, zodat u één aanspreekpunt heeft die u helpt uw weg te vinden binnen de TU Delft. 

Lidmaatschap Circle of Excellence

De Circle of Excellence is een TU Delft breed programma en wordt gefaciliteerd door het Universiteitsfonds Delft. "Dankzij onze deelname aan de Circle of Excellence komen we op een inhoudelijke manier in contact met de engineers van de toekomst. Als Farming Innovator loopt Lely voorop in het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologie. Graag werken we daarom samen met de TU Delft en haar studenten die ook voorop willen lopen op hun vakgebied" - Serge Loosveld, Director Product Development Lely.

Meer weten?

Jacqueline Leemkuil

Serge Loosveld, Director Product Development Lely.