Word Goede Vriend

Als Goede Vriend maakt u deel uit van een netwerk van betrokken alumni en andere relaties van de TU Delft. Door deel uit te maken van dit netwerk helpt u studenten en wetenschappers te laten excelleren. Ook draagt u bij aan de koppositie van de TU Delft op het gebied van onderwijsvernieuwing en aan onderzoeksprojecten met grote maatschappelijke impact.  Goede Vriend wordt u als u de TU Delft steunt vanaf minimaal €500 voor een periode van vijf jaar of €2.500 in een keer middels een fiscaal voordelige schenkingsovereenkomst (PDF). Bij een periodieke schenking hebt u maximaal fiscaal rendement.  Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u tot 52% van het gedoneerde bedrag terug. Als dank voor uw steun ontvangt u:

  • Een uitnodiging voor topevenementen van de TU Delft. 
  • Een persoonlijke uitnodiging voor het jaarlijkse Taste of Excellence Diner, de feestelijke afronding van het ‘Best of TU Delft event’. 
  • Het Vriendenbericht (2x per jaar) en de digitale nieuwsbrief (4x per jaar) waarin wij u op de hoogte brengen van wat wij met uw bijdrage hebben kunnen realiseren.
  • Als u daar prijs op stelt een vermelding in het jaarverslag van Universiteitsfonds Delft en op de Goede Vrienden pagina op deze website.

Overweegt u Goede Vriend te worden of wilt u informatie over een nalatenschap of (het instellen van) een fonds op naam? Neem dan contact op met Machteld von Oven op telefoonnummer 06 81060919 of mail naar m.w.vonoven@tudelft.nl.

Meer informatie?

Machteld von Oven