Studentvriend

Welkom als studentvriend bij het Universiteitsfonds Delft!

Wat fijn dat wij, met dank aan onze TU Delft alumni donateurs, je hebben kunnen helpen met een FAST grant. We hopen dat deze grant je heeft geholpen om je ambitieuze project te realiseren. We vragen je nu om ons toestemming gegeven om jaarlijks €5,- van je bankrekening te incasseren. Met deze donatie geef je ook andere studenten de mogelijkheid om hun ambitie te realiseren.

Door het invullen van onderstaand formulier machtig je het Universiteitsfonds Delft om de bijdrage van €5,- jaarlijks af te schrijven. 

UfD - Machtigingsformulier Studentvriend NL

Machtigingsformulier NL
Geslacht

Donatie via een SEPA machtiging
Nieuws
Toestemming

 

Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank en vraag naar de voorwaarden. Het incassant ID van het Universiteitsfonds Delft is NL44 ZZZ 4114 5319 0000.Velden met een* zijn noodzakelijk om uw donatie te kunnen verwerken.

Persoonsgegevens

Universiteitsfonds Delft gebruikt uw gegevens voor het uitvoeren en vastleggen van de donatie en om u te informeren over de activiteiten en het werk van het Universiteitsfonds. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Registratie Persoonsgegevens en nooit aan derden verstrekt. Lees hier ons privacy statement.