TU Delft Best Graduate Award Ceremony

De acht faculteiten van de TU Delft nomineren jaarlijks hun beste afstudeerder. Op 11 november vond deTU Delft Best Graduate Award Ceremony, plaats. Acht kersverse ingenieurs vertelden hun persoonlijke verhaal achter hun innovatief onderzoek en presenteerden de resultaten van hun afstudeerscriptie. Zhuo-ming Shia, Faculteit Bouwkunde, werd uitgeroepen tot TU Delft Best Graduate 2021. Lees meer.

Faculteit IO
Faculteit CiTG

Online Award Ceremony 2021

Kijk hier terug!

Nu terugkijken
Faculteit 3mE
Faculteit BK
Faculteit EWI
Faculteit LR
Faculteit TBM
Faculteit TNW

Talentontwikkeling

Het erkennen en stimuleren van talent is voor zowel de TU Delft als het Universiteitsfonds Delft erg belangrijk. Studenten die zich exceptioneel ontwikkelen, verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Daarnaast inspireert een prijs als ‘Best Graduate’ andere studenten om ook het beste uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig naar alle voorgaande TU Best Graduates? We hebben de winnaars in een overzicht gezet.

Jury Best Graduate 2021

• Prof.dr. Rob F. Mudde