TU Delft Best Graduate Award Ceremony

De acht faculteiten van de TU Delft nomineren jaarlijks hun beste afstudeerder. Op 11 november, tijdens deTU Delft Best Graduate Award Ceremony, vertellen acht kersverse ingenieurs hun persoonlijke verhaal achter hun innovatief onderzoek en presenteerden ze de resultaten van hun afstudeerscriptie. Tijdens deze ceremonie ontvangt één ingenieur de titel TU Delft Best Graduate 2021

TU Delft Best Graduate Award Ceremony 2021

11 november | TU Delft Aula Conference Centre
Ceremonie bijwonen? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldknop:

Livestream

Geen tijd om naar de campus te komen? We zullen hier binnenkort ook de livestream link publiceren!

Talentontwikkeling

Het erkennen en stimuleren van talent is voor zowel de TU Delft als het Universiteitsfonds Delft erg belangrijk. Studenten die zich exceptioneel ontwikkelen, verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Daarnaast inspireert een prijs als ‘Best Graduate’ andere studenten om ook het beste uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig naar alle voorgaande TU Best Graduates? We hebben de winnaars in een overzicht gezet.

Jury Best Graduate 2021

• Prof.dr. Rob F. Mudde