Best Graduate 2020 Award

De acht faculteiten van de TU Delft nomineren jaarlijks hun beste afstudeerder. Op 17 november, tijdens de online TU Delft Best Graduate Award Ceremony, vertelden acht kersverse ingenieurs hun persoonlijke verhaal achter hun innovatief onderzoek en presenteerden ze de resultaten van hun afstudeerscriptie. Tijdens deze ceremonie ontving één ingenieur de titel TU Delft Best Graduate 2020: Georgios Andreadis.

Georgios Andreadis is TU Delft Best Graduate 2020

Faculteit IO
Faculteit 3mE
Faculteit BK
Faculteit CiTG
Faculteit EWI
Faculteit LR
Faculteit TBM
Faculteit TNW

Talentontwikkeling

Het erkennen en stimuleren van talent is voor zowel de TU Delft als het Universiteitsfonds Delft erg belangrijk. Studenten die zich exceptioneel ontwikkelen, verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Daarnaast inspireert een prijs als ‘Best Graduate’ andere studenten om ook het beste uit zichzelf te halen.

Jury Best Graduate 2020

De juryleden voor de TU Delft Best Graduate Award 2020 bestaat uit:

• Prof.dr. Rob F. Mudde
    Vice Rector Magnificus/vice-chair Executive Board
  • Prof.dr.ir. Peter A. Wieringa
  • Drs. Evelyne A. Esveld
    Executive Director Delft University Fund
  • Prof.dr. Bert van Wee
    Professor of Excellence 2020, Guest jury member 2020
  • Ir. Djonno Bresser
    TU Delft Best Graduate 2019, Guest jury member 2020

Nieuwsgierig naar alle voorgaande TU Best Graduates? We hebben de winnaars in een overzicht gezet.

TU Delft Best Graduate Award Ceremony 2020