Samen muziek maken: het allerleukste dat er is. In een band heb je altijd andere muzikale mensen om je heen, deel je dezelfde muzikale passie en kun je van elkaar leren. En natuurlijk brengt het naast gezelligheid ook uitdagingen met zich mee. Het is de kunst om uit te vinden hoe elke bandlid op eigen wijze kleur kan geven aan de muziek. Een ander element is hoe je als band een goede performance voor publiek kunt neerzetten. Goede samenwerking en communicatie zijn hierbij essentieel. En natuurlijk veel repeteren!

Speel jij een instrument en wil je samen musiceren met medestudenten? D.S.J.V. Groover biedt je de mogelijkheid om te spelen in een band. In samenwerking met X verzorgt Groover verenigingstrainingen en verenigingsactiviteiten.

D.S.J.V. Groover
Groover is de studenten-jazzvereniging van Delft. Zoā€™n 400 leden delen de passie voor jazz en aanverwante stijlen, zoals funk, Latin, soul, fusion en blues. Groover heeft meerdere verenigingscomboā€™s, waaronder de Groover Big Band en de fusionband Magatama. De Groover Big Band is de meest succesvolle band en repeteert wekelijks op donderdag. En elk jaar gaan zij op tour en hebben zij vele gigs. Magatama is de nieuwste verenigingscomboā€™s van Groover en deze hechte groep repeteert wekelijks een swingend, jazz, fusion repertoire. Af en toe zijn er audities waarvoor je je kan inschrijven, maar deze zullen via interne kanalen van Groover worden verspreid. Word dus lid van Groover om mee te kunnen doen.

Daarnaast organiseert Groover voor interne leden op frequente basisactiviteiten met live jazzmuziek onder het genot van een lekker drankje. Tijdens de borrels is er altijd de mogelijkheid om samen te jammen en je te verbreden in samenspel en jazzmuziek.

 

Vereniging

Prijs

Je hebt een geldig X-jaarabonnement en verenigingslidmaatschap nodig om mee te doen.

X-abonnement