Wat hebben BBB, High Intensity, Core Stability en Power Kick gemeen? Je hebt er geen spullen voor nodig, de workouts hebben geen ingewikkelde choreografie, ze zijn leuk en ze zijn zwaar! Daarnaast kun je ze overal doen: thuis, buiten, bij een vriend en zelfs als je op vakantie bent. Dat maken de workouts zeer geschikt om online aan te bieden; een uitkomst in deze onzekere coronaperiode.

De online workouts worden aangeboden onder de gezamenlijke noemer: Bodyshape. De dagen en tijdstippen staan vast. Wie de les doet is een verrassing, tenzij je ons Instagram-account in de gaten houdt. Het wordt hoe dan ook leuk!

De instructeurs ken je vast al: Henri Lemmens, Dayenne Sanders en Shamangi Kooistra. Zij zullen om en om de online workouts verzorgen.

Tijdens de afwisselende workouts van 45 minuten train je je hele lichaam. De focus ligt op intensiteit in plaats van complexiteit. Verstand op nul en gaan. Je wordt sterker, fitter en verbrandt vet.

Rooster & inschrijvenDocenten

Shamangi Kooistra

Shamangi is al vanaf 1996 werkzaam als fitness instructrice bij een sportschool. In 1999 rondde ze haar Aerobics Fitness Nederland opleiding af en volgde tegelijkertijd een opleiding tot Body Power instructeur. Tussen 2004 en 2015 rondde zij opleidingen in Power Yoga, Pilates en Extreme Core Training succesvol af. Los daarvan volgde zij allerlei bijscholingscursussen op het gebied van Tae Bo, Bodyshape, Zumba, Steps, Body Balance en Yoga.
 
Shamangi Website

Henri Lemmens

Henri studeerde aan de TU Delft en behaalde zijn certificaat tot spinninginstructeur. Inmiddels is hij al geruime tijd werkzaam als instructeur in de disciplines Spinning, High-Intensity Training (HIIT), Fitness en Core Stability bij X.

Dayenne Sanders

Ze studeerde Psychologie in Maastricht (BSc) en Groningen (MSc) en heeft vele jaren ervaring in sportscholen, waar ze lessen geeft zoals Body Combat, Body Balance, circuittraining, yoga, Body Pump, Spinning, HIIT en boksen. Ze is energiek en motiverend. Haar lessen geven iedereen het gevoel dat ze erbij horen en ze iets kunnen bereiken op hun eigen niveau. En muziek maakt de les!

/* */