Cardio killer is een tabata-training van 30 minuten waarbij de verbetering van je conditie centraal staat. Tabata is een intervaltraining opgebouwd uit zeer korte en intensieve oefeningen voor de grote spiergroepen.

In de les Cardio killer doe je oefeningen met je eigen lichaamsgewicht of maak je gebruik van gewichtjes of waterflesjes. Het kan echter ook heel goed zonder gewicht. Je zal merken dat je iedere week een stukje verder komt omdat je uithoudingsvermogen verbetert.

Rooster & Inschrijving

Docent

Daria Nikulina

Daria is een toegewijde fitnessfanaat met een passie voor het verbeteren van de gezondheid, mindfulness en levenskwaliteit van mensen. Zij helpt je graag om je fitness- en conditiedoelen te bereiken op een leuke, veilige en maximaal effectieve manier. Dit doet zij door het geven van high-energy trainingen, met de nieuwste technieken in de bewegingswetenschap, cardioprogramma's en krachttraining. Daria volgde de opleiding in Persoonlijke en Groepsfitnesstrainingen en bezit de certificering voor o.a. HIIT (ACE) en Body Pump (LesMills).

www.darianikulina.nl

Juan Tang

Juan volgt al jaren verschillende groepslessen, variƫrend van krachttraining tot rekken en dansen. Na enkele jaren als docent-assistent is ze in 2020 begonnen met het geven van eigen lessen in verschillende sportcentra. In 2020 heeft ze de certificeringen van Body Pump en Grit van Les Mills behaald. Haar lessen zijn fun en zorgen voor een glimlach. Ook moedigt ze uit om je grens op te zoeken.

/* */