Cardio killer is een tabata-training van 30 minuten waarbij de verbetering van je conditie centraal staat. Tabata is een intervaltraining opgebouwd uit zeer korte en intensieve oefeningen voor de grote spiergroepen.

In de les Cardio killer doe je oefeningen met je eigen lichaamsgewicht of maak je gebruik van gewichtjes of waterflesjes. Het kan echter ook heel goed zonder gewicht. Je zal merken dat je iedere week een stukje verder komt omdat je uithoudingsvermogen verbetert. Mooi meegenomen is dat je fit blijft tijdens de ‘intelligente lockdown’ en dat je de overtollige pondjes verbrandt die je al hebt opgebouwd thuis.

Rooster & Inschrijving

Docent

Thaniëlle Ignacia

Thaniëlle volgde verschillende sportgerelateerde opleidingen: in 2008 RPM-opleiding, in 2010 een zumbaopleiding en in 2015 de Grit-opleiding afgerond. Sinds 2008 is ze werkzaam als docent bij verschillende sportscholen. Vanaf september 2017 werkt ze bij X. Tijdens het lesgeven besteedt Thaniëlle veel aandacht aan de juiste techniek. Daarnaast vindt ze het belangrijk om de beleving van het fietsen over te brengen.

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur 
Trek sportkleding aan waar je je gemakkelijk in kunt bewegen. Leg een handdoek, dumbells of gevulde waterflesjes als vervangende gewichten klaar. Het dragen van sportschoenen is aan te raden.

Online: leg een (yoga)mat of handdoek klaar. Pak je dumbbells erbij of gebruik gevulde waterflesjes als gewichten.