Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mediteren een positief effect heeft op je dagelijks leven, gezondheid en algeheel welbevinden. Het leert je omgaan met stress, efficiënter werken en je zult merken dat je prestaties verbeteren. Meditatie is een eeuwenoude techniek voor bewustzijnsverruiming, waar vandaag de dag steeds meer belangstelling voor is. 

Omdat we veel afleiding in ons dagelijks leven hebben en omdat meditatie (nog) geen gewoonte is, kan het moeilijk zijn om de discipline te vinden om te gaan zitten en je over te geven. Mediteren met anderen is een mooie manier om je dat extra duwtje in de rug te geven en je ervaringen achteraf te delen.

Rooster & inschrijven

Docent

Iris Plukaard

Iris volgde verschillende yoga-opleidingen waaronder een opleiding kinderyoga en een opleiding tot personal yoga coach. Sinds 2010 is ze werkzaam als yogadocent bij verschillende yogastudio’s, sportscholen en X. In 2015 heeft ze daarnaast haar eigen yoga studio geopend. Iris’ Hatha Yoga lessen bevatten veel oefeningen die focussen op ademhaling, ontspanning en het leniger worden door middel van stretchen. Haar Power Yoga is een op fitness gebaseerde uitoefening van Vinyasa, waarbij de beweging synchroon wordt uitgevoegd met de beweging.

 

www.yoga-mariposa.com

Jane Komogorova

Jane heeft in 2018 de 200 uur Teacher Training afgerond bij Robert Boustany en Dorinda Farver. Ze volgt op dit moment de 500 uur Teacher Training bij Robert Boustany. Daarnaast volgt ze vele yogalesse, verdiepingsworkshops en retreats om zichzelf te blijven ontwikkelen. In de Pralaya yoga-lessen van Jane vind je uitdagende houdingen die op elk niveau kunnen worden aangepast. Er wordt veel gewerkt met het omvormen van bindweefsel, versterken van zwakke spiergroepen en uitlijnen van gewrichten.

https://www.flyyoga.nl/

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur

Trek comfortabele kleding aan en zorg voor een stoel of kruk waar je rechtop in kunt zitten waarbij je je voeten plat op de grond kunt zetten. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een meditatiekussen.